Kaisa

Om Kaisa

Kaisa gillar att utvecklas i ro och harmoni med sig själv, vilket också lyckas större delen av tiden genom meditation och medveten sinnesnärvaro samt ett ständigt utforskande av sin inre klokhet. Hon gillar att syssla med yoga och som kontrast till den fridfulla yogan hoppar hon ibland på cykeln och åker till Mälarstranden för att njuta av solen och vattnet. Hon är väldigt förtjust i Sveriges natur, den är oerhört varierande. Rika vattendrag och vackra klipplandskap lockar henne att vandra med sin familj på olika platser och samla energi. Naturen med sin skönhet och förtrollning ger Kaisa även inspiration till att fotografera. Hon tar alltid med sin kamera när hon är ute och njuter av naturen.

Kaisa läste juridik vid Tartu universitet och arbetade efter sina studier som jurist i flera år. Då livet förde med sig en möjlighet att flytta till Sverige, ledde det också till en ny arbetsmöjlighet och utmaning, nämligen att ansluta sig till Swestengs uppskattade team.

Kollegor säger:
Det känns som att umgås med en gammal vän när man är med Kaisa, också vid en högst tillfällig bekantskap. Kaisa är väldigt omtyckt och levnadsglad med ett brett perspektiv.

Kaisas språk: svenska, engelska och estniska